Álláshirdetés pedagógusoknak GYERE TE IS A KÁRPÁTOK KELETI OLDALÁRA, A MOLDVAI MAGYAROKHOZ TANÍTANI!

Gyere_tanitani_2018aÁlláshirdetés 
 | 

GYERE TANÍTANI!

Álláshirdetés pedagógusoknak

 

 

A Romániai Magyar Pedagógusok Szövetsége (RMPSZ) versenyvizsgát hirdet a Moldvai Csángómagyar Oktatási Program megüresedett (Diószén, Gajdár, Külsőrekecsin, Lábnyik, Pusztina, Szitás, Tyúkszer, Újfalu) pedagógusi állásaira mindazok számára, akik a 2018/2019-es iskolai évben szeretnének tanítani, oktató és nevelő képességeiket a gyakorlatban kipróbálni.

 

Jelentkezhetnek:

 

Magyar tanítók (tanítóképzőt, tanítóképző főiskolát végzettek)
Szakképzett magyartanárok, néprajzosok
Más szakképesítésű pedagógusok
Olyan fiatalok, akik szeretnének gyermekeket magyar nyelvre, hagyományőrzésre tanítani.
 

GYERE TE IS A KÁRPÁTOK KELETI OLDALÁRA, A MOLDVAI MAGYAROKHOZ TANÍTANI! A Moldvai Csángómagyar Oktatási Programban mindig szükség van megfelelő szakképesítéssel rendelkező pedagógusokra!

 

A rendszeres havi fizetés és étkezési jegyek mellett, minden oktató külön juttatásban részesül, amiből olyan költségeket tud elszámolni, mint: házbér, villany-, víz-, gáz- és telefonszámla, oktatási segédeszközök.

 

Havi bér + étkezési jegyek + 700,00 RON (+ állami iskolában megtartott órák díja)

 

A programról:

 

            A Moldvai Csángómagyar Oktatási Programban tanuló gyermekek román tannyelvű iskolákban tanulnak. Az otthonról hozott magyar szókincsük a legrégebbi magyar dialektus szavait őrzik. A programban dolgozó kollégák a magyar nyelv írása és olvasása mellett igyekeznek minden hiányosságot pótolni, melyet a román állami oktatási rendszer hagy ezekben a közösségekben. Az oktatás intézményesített formában, de nem mindig az iskolában zajlik (iskolán kívüli foglalkozásoknak nevezik ezeket). Az érdeklődők információkat kaphatnak a hagyományőrzők, tanítók, oktatók és foglalkozásvezetők eddigi munkájáról, feladatairól, eredményeikről, sikereikről a www.csango.rmpsz.ro honlapon. Ugyaninnen tölthetik le a versenyvizsgához szükséges beiratkozási/jelentkezési formanyomtatványt is.

 

A jelentkezéshez szükséges iratcsomót (beiratkozási ív, Europass CV szakmai önéletrajz, végzettséget igazoló oklevélmásolatok, személyi igazolvány másolat, kézzel írott motivációs indoklás, ajánlólevél) a Romániai Magyar Pedagógusok Szövetségének székhelyén (Csíkszereda, Petőfi utca 4. szám) lehet személyesen beadni, vagy elküldeni szkennelt formában a titkarsag@rmpsz.ro, illetve a mattilat@yahoo.com e-mail címre, legkésőbb július 20-ig (péntek). Magyar nyelvvizsgára és meghallgatásra, valamint eredményhirdetésre július 25-én (szerda) kerül sor, délelőtt 10:00 órai kezdéssel az Apáczai Csere János Pedagógusok Házában (Taploca utca 20. szám) a Concordia teremben.

 

VÁRJUK A PROGRAM IRÁNT ÉRDEKLŐDŐ PEDAGÓGUSOK JELENTKEZÉSÉT!

 

Kérdezzenek bátran: mattilat@yahoo.com / 0740-016.123

 

BEIRATKOZÁSI/JELENTKEZÉSI ÍV

 

 

Forrás: http://csango.rmpsz.ro/index.php/oktatas/544-allashirdetes-pedagogusoknak

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot.