Karácsonyi ajándékozás 2022

 

2022-Karacsonyi-ajandekok-CsiksomlyoA Moldvai Magyar Oktatásért Alapítvány közvetlenül is küldött karácsonyi ajándékcsomagokat a gyimesi területre

20221128_102346[1]-1

 A gyermekek örömén túl az is a célja, hogy érezzék: az anyaországban gondolnak rájuk, 

 

Az AMMOA 2022-es évbe  is pénzösszggel járult hozzá a támogatók részéről, az AMMOA számlájára beérkező összegből a KEMCSE számára, hozzájárulva, hogy vásároljanak édességeket, játékokat, melyekből az idén minden magyar nyelvi oktatásban résztvevő településre, iskolába jutott a gyermekeknek és a hála jeléül az ott tanító tanároknak is.

Adakozni nem csak azért jó, mert másokon segítünk, hanem azért is, mert bennünket is jó érzéssel tölt el, gyógyítja a lelkünket, s erre most nagyon nagy szükségünk van

Az ajándékokat nagy szerettel fogadták és több helyről köszönetet is mondtak.

A KEMCSE vállalta magára a befolyt pénzekből az ajándékok bezerzését, csomagolását, szervezését és bonyolítását az idén is, úgy mint a korábbi években is. Köszönet az áldozatos munkájukért.

Köszönettel tartozunk APC Smart Electronic Kft igazgatójának és munkatársaiknak is, akik idén is vállalták a csomagok kiszállítását Moldvába.

És végül, de nem utolsó sorban köszönetet mondunk mindazon magánszemélyeknek, vállalkozásoknak, csoportoknak, akik az Alapítványunkat a célszerinti tevékenységében befizetéseikkel támogatják.

 

Üdvözlettel: A Moldvai Magyar Oktatásért Alapítvány  -  AMMOA

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot.