Karácsonyi támogatás 2021

2020karácsonyán abban reménykedtünk, hogy az idén már szabadon, vírus nélkül ünnepelhetünk, sajnos nem így történt, a vírus továbbra is nagyon jelen van az életünkben. A közel két éve tartó harc nemcsak az egészségünket betegítette meg, de a lelkünket is, talán ezért is volt olyan fontos, hogy kis karácsonyi ajándék csomagot küldjünk a moldvai csángó gyerekeknek.

 Az AMMOA  is biztosított egy jelentősebb tételt a támogatók részéről, az AMMOA számlájára beérkező összegből a KEMCSE számára, hogy abból vásároljanak édességeket, játékokat, melyekből az idén minden magyar nyelvi oktatásban résztvevő településre, iskolába jutott a gyermekeknek és a hála jeléül az ott tanító tanároknak is.

Adakozni nem csak azért jó, mert másokon segítünk, hanem azért is, mert bennünket is jó érzéssel tölt el, gyógyítja a lelkünket, s erre most nagyon nagy szükségünk van

Az ajándékokat nagy szerettel fogadták és több helyről köszönetet is mondtak.

A KEMCSE vállalta magára ennek a nemes feladatnak a szervezését és bonyolítását az idén is, úgy mint a korábbi években is. Köszönet az áldozatos munkájukért.

Köszönettel tartozunk APC Smart Electronic Kft igazgatójának és munkatársaiknak is, akik idén is vállalták a csomagok kiszállítását Moldvába.

 

 Betlehem

 

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot.