Pályázaton elnyert támogatások felhasználásának ellenőrzése

Pályázati támogatási pénzek felhasználásának ellenőrzése.

A Bethlen Gábor Alapkezelő  Zrt. decemberben helyszíni ellenőrzést tartott  2015 évig visszamenőleg, egészen a 2019-es évig bezárólag,  több pályázati támogatás felhasználásával kapcsolatban az AMMOA.-nál és a vele korábban szervesen együttműködő KEMCSE-nél. Mindkét szervezet azonos célok érdekében dolgozott, és dolgozik, más-más programmal a  csángómagyar oktatás segítése érdekében.

A  szakmai,  és a pénzügyi megvalósítással  kapcsolatban, minden pályázat esetében, a KEMCSE-nél is, és az AMMOA.-nál is az alábbiakat állapították meg:

„A szakmai tevékenység a támogatási szerződésben vállaltaknak megfelelő volt, a támogatási cél megvalósult. Az elszámolást alátámasztó eredeti pénzügyi dokumentumok a helyszínen rendelkezésre álltak, a bizonylatok formai, tartalmi szempontból megfelelőek voltak, valamennyi kapcsolódó bizonylatot záradékoltak. Nincs intézkedést igénylő megállapítás”

Ezúton is köszönetet mondunk mind a KEMCSE, mind az AMMOA részére ezidáig biztosított  anyagi forrásokért, melyek a szervezetek cél szerinti tevékenységét és működését segítették.

A Moldvai Magyar Oktatásért Alapítvány 2019 évi működési költségéhez a Bethlen Gábor Alapkezelő is hozzájárult a támogatásával

               Dr Legeza László                         T. Dévai Éva

        az AMMOA kuratórium elnöke               irodavezető

 

BGA-Logo

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot.