Együttműködő és Támogató partnereink

 

A Moldvai Magyar Oktatásért Alapítvány forrásgyűjtő és támogatásszervező szervezet. Társai a csángókért folytatott munkában a Moldvában dolgozó szervezetek és személyek, valamint a hazai szervezetek.

Az MCSMSZ-vezetőség 2012. január 30-i kollektív lemondását követően a magyar állam megállapodott a Romániai Magyar Pedagógusok Szövetségével (RMPSZ) arról, hogy az RMPSZ 2012. február 1-i hatállyal, egy három hónapos átmeneti időszakra átvette az oktatási program működtetését. Ezt a megállapodást a felek 2012. május elején az első három hónap kedvező tapasztalatai alapján határozatlan idejű együttműködéssé alakítottak. A magyar állam és az RMPSZ közötti megállapodással párhuzamosan, 2012. május 15-i hatállyal az AMMOA is határozatlan időre szóló együttműködési keret-megállapodást kötött az RMPSZ-el. Ezzel a megoldással biztosítottá vált a magyar állami és a civil támogatások becsatornázása az oktatási programba.

A Keresztszülők a Moldvai Csángómagyarokért Egyesület (KEMCSE) fogja össze a csángókat támogató keresztszülőket. A KEMCSE.-vel szoros együttműködésben végezzük munkánkat.

Támogató szervezetek:

bethlen_gabor_alapkezelo_zrt

emberi_eroforras_tamogataskezelo

emberi_eroforrasok_miniszteriuma

miniszterelnokseg_nemzetpolitikai_allamtitkarsag

nemzeti_egyuttmukodesi_alap

 

SZERENCSEJÁTÉK SERVICE NONPROFIT KFT.
Smart Electronic APC Eurologisztika Kft.

 

EGYÜTMMŰKÖDŐ PARTNEREINK

 

Románia Magyar Pedagógusok Szövetsége

 

Keresztszülők a Moldvai Csángómagyarokért Egyesület

 

 

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot.