Köszönet a támogatásunkért, és jókívánság Nagyenyedről
Minden kedves Támogatónknak szóló köszönet, és karácsonyi ürvözlet , a Bethlen Gábor Kollégium/ Nagyenyed/ igazgatójától.
Minden kedves Támogatójának, Barátjának, Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Esztendőt kív...
Minden kedves Támogatójának, Barátjának, Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Esztendőt kíván A Moldvai Magyar Oktatásért Alapítvány Kuratóriuma
Csángó-magyar gyermekek támogatása a nagyenyedi Bethlen Gábor Kollégiumban
2019. október 23-án az AMMOA kuratóriumának három tagja (dr. Legeza László, dr. Horváth Sándor és Mátrai Zoltán), valamint Trombitásné Dévai Éva irodavezető ellátogattak Nagyenyedre. Szőcs Ildikó igazgató asszonnyal és Veres Edittel, a nagyenyedi Bethlen Gábor Alapítvány elnökével és irodavezetőjével egyeztették az együttműködés tartalmát, formáját és részleteit, majd Szőcs Ildikó és Legeza László aláírták a két alapítvány közötti Együttműködési keret-megállapodást. E szerint az AMMOA elsősorban a csángó gyermekek időszakonkénti, de rendszeres hazautazását, valamint szüleik Nagyenyedre látogatását fogja támogatni, de felmerültek egyéb lehetőségek is.
Köszönet a támogatásokért
A MOLDVAI MAGYAR OKTATÁSÉRT ALAPÍTVÁNY Kuratóriuma, hálás köszönetet mond minden kedves támogatójának, barátjának, akik adójuk 1%-ának felajánlásával segítették Alapítványunk munkáját, működését. Egyúttal köszönetet mondunk minden eddigi és jövőbeni támogatásukért is. Továbbra is számítunk Önökre az Alapszabályunkban megfogalmazott céljaink elérésében. Számlaszámunk: OTP 11742173-20154778. Adószámunk: 18710209-1-43
Az AMMOA és a KEMCSE hivatalos útjai szétváltak
Az AMMOA és a KEMCSE hivatalos útjai szétváltak, de a közös múlt, kiváló együttműködés biztos reményt ad a további jó barátságra! Köszönjük a KEMCSE vezetésének, s minden tagjának eddigi önzetlen munkáját és barátságát! További munkájukhoz sok sikert, kiváló egészséget és a Jóisten áldását kívánjuk!
Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot.