Álláshirdetés pedagógusoknak GYERE TE IS A KÁRPÁTOK KELETI OLDALÁRA, A MOLDVAI MAGYAROKHOZ TANÍTAN...
A Romániai Magyar Pedagógusok Szövetsége (RMPSZ) versenyvizsgát hirdet a Moldvai Csángómagyar Oktatási Program megüresedett (Diószén, Gajdár, Külsőrekecsin, Lábnyik, Pusztina, Szitás, Tyúkszer, Újfalu) pedagógusi állásaira mindazok számára, akik a 2018/2019-es iskolai évben szeretnének tanítani, oktató és nevelő képességeiket a gyakorlatban kipróbálni.
Tájékoztató a keresztszülőknek 2017
A gazdálkodó szervezeteknek minden év májusának végéig el kell készítenie az előző év pénzügyi beszámolóját. A Moldvai Magyar Oktatásért Alapítvány beszámolója is elkészült, melynek alapján össze lehetett állítani a változásokat mutató diagramokat a szervezet fennállásától 2017 végéig.
GYERE TE IS A KÁRPÁTOK KELETI OLDALÁRA, A MOLDVAI MAGYAROKHOZ TANÍTANI!
GYERE TE IS A KÁRPÁTOK KELETI OLDALÁRA, A MOLDVAI MAGYAROKHOZ TANÍTANI! A Moldvai Csángómagyar Oktatási Programban mindig szükség van megfelelő szakképesítéssel rendelkező pedagógusokra!
DR. ÁDER JÁNOS SZEMÉLYÉBEN ELŐSZÖR KERESTE FEL MAGYAR KÖZTÁRSASÁGI ELNÖK A MOLDVAI CSÁNGÓ KÖZÖSSÉG...
Áder Jánost a Bákó megyei Lészpedre látogatott pénteken, ahol a moldvai magyar oktatási program egyik új helyszínén csángó hagyományőrzők énekes, táncos, mesemondó műsorral fogadták – írja az MTI.
A Magyar Oktatási Központ helyet adott a 11 csöppségnek, amíg az tervezett lészpedi óvoda felépül...
Pénteken tanévzárót tartottak a moldvai Lészped magyar óvodájában. Igaz, ilyen még nincs a faluban de a Magyar Oktatási Központ helyet adott a 11 csöppségnek, amíg az oda tervezett létesítmény felépül.
Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot.