Sporttal Istenhez A Moldvai Magyar Oktatásért Alapítvány kuratóriumi elnökének megjelent a legújab...
Legeza László szerkesztésében megjelent a Sporttal Istenhez című könyv, amelynek bemutatója április 13-án volt Budapesten, az újlaki Sarlós Boldogasszony-plébániatemplomban. Az Ecclesia Szövetkezet által kiadott kötetben tizenkilenc sportoló személyes, őszinte írásokban vall az Istenhez való viszonyáról. A könyv már a harmadik kötete annak a hitvalló sorozatnak, melyenek első két része a Természettudománnyal Istenhez és a Művészetekkel Istenhez címel jelent meg.
Ünnepeljük ezt a húsvétot szeretettel és békével teli szívvel.
Áldott és csodálatos húsvéti ünnepeket kívánunk minden kedves támogatónak, barátnak, keresztszülőnek, együttműködő partnerünknek. A Moldvai magyar Oktatásért Alapítvány Kuratóriuma nevében is Dr. Legeza László elnök
Kérjük támogassa 2024.-ben is adója 1%-ának felajánlásával Alapítványunkat. Határidő: 2024.05.21...
Ezt megteheti 2024. május 21-ig. Ha valaki május 21. után rendelkezik befizetett személyi jövedelemadója 1 százalékáról, a rendelkezése érvénytelen, Adóbevallásának kitöltésekor gondoljon az 1% felajánlásának lehetőségére, és azzal támogassa a Moldvai Magyar Oktatásért Alapítvány munkáját, tevékenységét. A MOLDVAI MAGYAR OKTATÁSÉRT ALAPÍTVÁNY ADÓSZÁMA: 18710209-1-13 Egyéb támogatásukat is örömmel fogadjuk egyéni és közösségi (önkormányzati, céges, alapítványi, egyesületi) felajánlásukat átutalással és postai úton is lehetőség van eljuttatni az Alapítványunkhoz. Kérésre postai csekket küldünk. Ahova a támogatásokat és az adományokat várjuk: Bankszámlaszámunk: OTP 11742173-20154778, Nemzetközi bankszámlaszám: IBAN: HU76 11742173-20154778-00000000 BIC (SWIFT) KÓD: OTPVHUHB)
2024.március15. Igy ünnepelt a Nagyenyedi Bethlen Gábor Kollégium apraja nagyja.
"Tiszteld a múltat, hogy érthesd a jelent, és munkálkodhass a jövőn." (Széchenyi István) Ez volt a vezérgondolata a Nagyenyedi Bethlen Gábor Kollégium 2024 március 15.-i megemlékezésén A Moldvai Magyar Oktatásért Alapítvány együttműködési megállapodás alapján évek óta rendszeres támogatást tud nyújtani a keresztszülők és más támogatók befizetéseiből a Nagyenyedi Bethlen Gábor Kollégium elsősorban csángó, gyimesi, de más erdélyi gyermekek életkörülményeinek, ezáltal tanulmányaik segítéséhez
AJÁNLÓ: A hagyományos XXVII. Csángó Bál 2024. február 3-án kerül megrendezésre Budapesten,...
Felhívjuk kedves Támogatóink, Barátaink, és minden érdeklődő figyelmét, hogy a Csángó Bál 2024. február 3-án kerül megrendezésre Budapesten, amelynek célja a moldvai és a gyimesi csángó magyarok régies és páratlanul gazdag népművészetének és hagyományainak bemutatása a hazai és nemzetközi közönség számára!
Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot.