AJÁNLÓ: A hagyományos XXVII. Csángó Bál 2024. február 3-án kerül megrendezésre Budapesten,...
Felhívjuk kedves Támogatóink, Barátaink, és minden érdeklődő figyelmét, hogy a Csángó Bál 2024. február 3-án kerül megrendezésre Budapesten, amelynek célja a moldvai és a gyimesi csángó magyarok régies és páratlanul gazdag népművészetének és hagyományainak bemutatása a hazai és nemzetközi közönség számára!
Karácsonyi és újévi jó kívánság
Kedves Támogatóink, Barátaink! Szép ünnepeket kívánunk a Csíkszeredából érkező, és így az AMMOA-n keresztül Önöket is köszöntő üdvözletet. A Szent Ferenc Alapítvány otthonaiban csángó gyermekek is élnek, tanulnak, akiket az Önök segítségével rendszeresen támogatunk.
Ismét elindult a szeretetcsomag karácsonyra a csángó és erdélyi gyermekek számára
Ismét elindult és meg is érkezett az AMMOA karácsonyi ajándéka a csángó gyermekek számára, adományozóink jóvoltából.
Áldott, békés, kellemes ünnepeket és boldog, sikerekben gazdag új esztendőt kíván A Moldvai Magya...
Kedves Támogatóink, Barátaink! Szeretnénk megköszönni Önöknek az együttműködésüket, hozzájárulásukat az elmúlt évi munkánkhoz, eredményeinkhez. Az ünnepi időszakban kívánunk Önöknek és családjuknak, szeretteiknek boldog, meghitt együtt töltött pillanatokat, melyek tele vannak szeretettel és örömmel. Áldott, békés, kellemes ünnepeket és boldog, sikerekben gazdag új esztendőt kíván A Moldvai Magyar Oktatásért Alapítvány Kuratóriuma.
Könyvadomány Firenzéből, Toszkánából-Erdélybe az AMMOA közvetítésével
Az adományozók kérése az volt, hogy az elmúlt évtizedek alatt felhalmozott magyar nyelvű könyveiket, juttassuk el olyan gyermekek részére, akik még hasznát vehetik, örömmel forgathatják azokat. A művek többségének spektrumában a magyarság nemzettudata, hagyományaink védelme, identitásunk megőrzése áll. A könyveket a Nagyenyedi Kollégium Bethlen Gábor Alapítványa részére ajánlottuk fel. Az Alapítvány szívesen vette a felajánlást, melyet a közeljövőben kiszállítunk Nagyenyedre.
Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot.