Tájékoztató a keresztszülőknek 2017
A gazdálkodó szervezeteknek minden év májusának végéig el kell készítenie az előző év pénzügyi beszámolóját. A Moldvai Magyar Oktatásért Alapítvány beszámolója is elkészült, melynek alapján össze lehetett állítani a változásokat mutató diagramokat a szervezet fennállásától 2017 végéig.
DR. ÁDER JÁNOS SZEMÉLYÉBEN ELŐSZÖR KERESTE FEL MAGYAR KÖZTÁRSASÁGI ELNÖK A MOLDVAI CSÁNGÓ KÖZÖSSÉG...
Áder Jánost a Bákó megyei Lészpedre látogatott pénteken, ahol a moldvai magyar oktatási program egyik új helyszínén csángó hagyományőrzők énekes, táncos, mesemondó műsorral fogadták – írja az MTI.
A Magyar Oktatási Központ helyet adott a 11 csöppségnek, amíg az tervezett lészpedi óvoda felépül...
Pénteken tanévzárót tartottak a moldvai Lészped magyar óvodájában. Igaz, ilyen még nincs a faluban de a Magyar Oktatási Központ helyet adott a 11 csöppségnek, amíg az oda tervezett létesítmény felépül.
Június 15-én tartotta tanévzáró gyűlését a Moldvai Csángómagyar Oktatási Program munkaközössége...
Június 15-én tartotta tanévzáró gyűlését a Moldvai Csángómagyar Oktatási Program munkaközössége, amelyre a Romániai Magyar Pedagógusok Szövetsége képviselete is meghívást kapott. Az éves tevékenység helyszínekre bontott kiértékelése után a távozó kollégák búcsúztatása, valamint a legeredményesebb oktatók premizálása zajlott.
Csíkszeredai támogatás
Rendkívüli kuratóriumi ülésén gyors anyagi segítséget szavazott meg Moldvai Magyar Oktatásért Alapítvány a Csíkszeredai bentlakásos intézmény részére.
Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot.