Kérjük segítse A MOLDVAI MAGYAR OKTATÁSÉRT ALAPÍTVÁNY ADÓSZÁMA: 18710209-1-43
Adóbevallásának kitöltésekor gondoljon az 1% felajánlásának lehetőségére, és azzal támogassa a Moldvai Magyar Oktatásért Alapítvány munkáját, tevékenységét. A MOLDVAI MAGYAR OKTATÁSÉRT ALAPÍTVÁNY ADÓSZÁMA: 18710209-1-43 Egyéb támogatásukat is örömmel fogadjuk egyéni és közösségi (önkormányzati, céges, alapítványi, egyesületi) felajánlásukat átutalásal és postai úton is lehetőség van eljuttatni az Alapítványunkhoz. Kérésre postai csekket küldünk. Ahova a támogatásokat és az adományokat várjuk: Bankszámlaszámunka: OTP 11742173-20154778
Pályázaton elnyert támogatások felhasználásának ellenőrzése
A Bethlen Gábor Alapkezelő 2019.-ben is támogatta a Moldvai Magyar Oktatásért Alapítványt, működéséhez szükséges költségek biztosításával. Az Alapkezelő decemberben helyszíni ellenőrzést tartott 2015 évig visszamenőleg, egészen a 2019-es évig bezárólag, több pályázati támogatás felhasználásával kapcsolatban az Alapítványunknál
Csángómagyar gyermekek tanulnak a nagyenyedi Bethlen Gábor Kollégiumban is.
Nagy örömünkre több csángómagyar gyermek is tanul a méltán híres Bethlen Gábor Kollégiumban. Nagyenyeden. Alapítványunk támogatja ezeket a diákokat. A Kollégium nyílt napját ajánljuk az érdeklődők figyelmébe.
XXIV. Csángó Bál 2020. február 22 Budapesti Millenáris Park
A Kisebbségekért – Pro Minoritate Alapítvány és a Válaszút Népművészeti Egyesület 2020. február 22-én (szombaton) huszonnegyedik alkalommal rendezi meg a „Csángó Bált” a budapesti Millenáris Parkban. A XXIV. Csángó Bál fővédnöke Áder János, Magyarország köztársasági elnöke. Az idei Csángó Bál megnyitó beszédét Böjte Csaba ferences rendi szerzetes, a Dévai Szent Ferenc Alapítvány elnöke tartja.
Iskolaszerek és foglalkoztatáshoz szükséges eszközök küldése Magyarfaluba
A Moldvai magyar Oktatásért Alapítvány karácsony előtt közel 200.000.-Ft értékben küldött iskolaszereket és az iskolai és iskolán kívüli foglalkozásokhoz szükséges eszközöket Moldvába, Csángóföldre, Magyarfaluban lévő oktatási helyszínre. Az anyagi fedezetet a Ceglédi Polgármesteri hivatalhoz benyújtott pályázaton elnyert összegből és egyéb támogatásokból tudtuk biztosítani.
Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot.